Terugkijken: Wie wordt groot Limburgs Buuttekampioen 2019?

Zeven buuttereedners stonden vrijdagavond in de Oranjerie in Roermond in de finale van het de Groot Limburgse Buuttekam­pioenschappen 2019. Bas van Neer uit Susteren werd de winnaar. De prijsuitreiking was live te volgen bij De Limburger. Bekijk deze hier terug.

Redactie

Maar er is nog méér…!Zondag 13 januari – SamenvattingVanaf zondag 13 januari 11:11 uur kun je op de website van De Limburger exclusief een ruime samenvatting zien van de complete finale met alle hoogtepunten. Dit beeldverslag zal ongeveer een half uur duren en bevat de leukste momenten van alle finalisten.

Maandag 14 januari – Interview winnaarWat is de kracht van de winnende buut en hoe voelt de winnaar of winnares zich? Dat zijn de grote vragen die beantwoord worden in een uitgebreid interview in de krant en online.

Donderdag 17 januari – Podcast over BuuttereednenJos van den Camp blikt in zijn podcast terug op de finale en bespreekt het fenomeen ‘Buuttereednen’. De nieuwe aflevering van Luister De Limburger zal 's avonds te horen zijn op delimburger.nl/podcast.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal