Chauffeurs en bijrijders gezocht voor jubileumeditie Truckrun 2019

Print
Chauffeurs en bijrijders gezocht voor jubileumeditie Truckrun 2019

De Truckrun krijgt dit jaar een extra feestelijk tintje Afbeelding: Stefan Koopmans

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Mensen met een beperking kunnen zondag 14 april als bijrijder deelnemen aan de twintigste Truckrun Horst aan de Maas. Inschrijven voor deze jubileumrit kan vanaf zondag 27 januari 12.00 uur via www.truckrun.nl. Chauffeurs kunnen zich vanaf zaterdag 19 januari om 8.00 uur via dezelfde website aanmelden.

Omdat het twintig jaar geleden is dat de eerste stoet door de dorpen van Horst aan de Maas en Venray trok, krijgt de Truckrun 2019 een extra feestelijk tintje, met voorafgaand aan en tijdens de start in Horst een muzikaal schouwspel voor het hele gezin.

In de Truckrun kunnen maximaal driehonderd bijrijders meerijden. Per bedrijf geldt een maximum van vier voertuigen. Aanmelders die zich na het bereiken van dit maximum aandienen, komen op de reservelijst.

Telefonisch aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Deelnemers en chauffeurs dienen zich via de website aan te melden. Deelnemers ontvangen een bevestigingsmail met een aanmeldnummer dat goed bewaard dient te worden.

Wie problemen heeft met vervoer en/of begeleiding nodig heeft om naar Horst te kunnen komen, kan contact opnemen met de organisatie via deelnemers@truckrun.nl. Voor het laatste nieuws rond de jubileumeditie, kijk op de website of Facebookpagina.