Ook Lottum krijgt dorpsquiz

Print
Ook Lottum krijgt dorpsquiz
Lottum -

In navolging van onder meer Horst, Sevenum, Grubbenvorst, Hegelsom en Meerlo komt ook Lottum met een dorpsquiz. En wel dit jaar, in afgeslankte vorm - gezien de beperkte tijd die resteert om deze quiz op poten te zetten. De mini-dorpsquiz wordt georganiseerd door een afvaardiging van de Gekke Maondig Verieniging met als doel een leuke invulling te creëren voor het themabal van dit carnavalsseizoen.

Hersenkrakers, maffe opdrachten en vragen over het dorp vormen doorgaans de inhoud van een dorps- of pubquiz. Zo ook in Lottum, al maakt muziek ook een belangrijk deel uit van de avond die op 23 februari van 20.00 tot 23.00 uur in Harmonie Eten en Drinken in Lottum plaatsvindt. „We onderwerpen de deelnemers aan vragen over verschillende Lottumse thema’s, laten ze muziekfragmenten horen en foto’s zien. In twee uur tijd moeten de teams proberen zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden. De uitslag volgt nog diezelfde avond. Het wordt dus echt een mini-dorpsquiz. Maar wel een heel gezellige, want terwijl de jury zich beraadt en nadat de uitslag bekend is, wordt een feestje gebouwd”, zo laat de organisatie weten.

Teams van maximaal acht personen kunnen zich tot zondag 3 februari aanmelden via lottumsedorpsquiz@outlook.com. „Hulp is ook nog welkom. Dus ben je thuis in het ‘Lottumse’ óf in het organiseren van een dergelijke activiteit, meld je dan ook aan. En wie weet, vormt deze mini-dorpsquiz wel een leuke opstap naar een grotere editie in de toekomst”, aldus de woordvoerder van de organisatie.