Succesvolle winterwandeling

Print
Succesvolle winterwandeling

Zo’n achthonderd wandelaars doorkruisten het buitengebied rond Meerlo.

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas blikt terug op een succesvolle winterwandeling in Meerlo op zondag 6 januari. De organisatie had een drietal mooie wandelingen uitgezet door het buitengebied rondom Meerlo.

Zo’n achthonderd mensen namen deel aan deze zeventiende winterwandeling. Het was aangenaam fris, maar ook droog en soms zelfs zonnig wandelweer. Veel gezinnen met kinderen en andere wandelaars uit de wijde omtrek hadden de weg naar Meerlo gevonden om een route van 5, 10 of 15 kilometer te lopen.

Halverwege kruisten alle paden bij de sfeervol ingerichte loods van varkensbedrijf Peelen om een kop koffie, warme chocomel of glühwein te nuttigen. Op deze pauzeplek werd tevens informatie verstrekt over de SamenLoop voor Hoop Horst aan de Maas op 25 en 26 mei. Na afloop konden de deelnemers in zaal ’t Brugeind nagenieten van een kop winterse soep.

De opbrengst van de winterwandeling komt net als de 24-uurs wandelestafette SamenLoop voor Hoop in Meerlo op 25 en 26 mei ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Kijk hier voor meer informatie of op Facebook. De volgende winterwandeling vindt plaats op zondag 5 januari 2020.