Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Dit artikel is voor abonnees. Verder lezen?

Geplukt konijn eten in een schaapsstal 2.0

Geplukt konijn eten in een schaapsstal 2.0

Gastvrouw Lissa ten Berge ( midden) van Holsterhof Afbeelding: de limburger

Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt De Holsterhof deze week zijn smaakpapillen op hol? Ambiance fantasierijker dan gerechten

De donkere dagen duren ons te lang. We smachten naar het licht als buutteredners naar een goede schoonmoeder mop en carnavalisten naar de ‘dikke zjiem’, die het begin van de dolle dagen aankondigt.

Voor het feest der feesten moet je ‘nao ’t Zuuje’, voor meer licht moet je richting ‘de Pruusse’, in het oosten komt de zon op. Eerst moeten we door de diepe duisternis bij St.Odiliënberg. Alsof we in een gat duiken zo donker is de Streekselweg, die van Posterholt voert naar het gehucht Holst, een naam ...