Man aangehouden na brand bij woning prins Holtum

Print
Man aangehouden na brand bij woning prins Holtum

Afbeelding: Track’88

Holtum -

Een dertigjarige man is zondagochtend bij een brand in de woning van de prins van carnavalsvereniging de Katers aan de Martensweg in Holtum aangehouden. Het is onduidelijk wie de verdachte is.

De brandweer meldde in een bericht over de aanhouding dat de eigenaar van het pand lid is van de vrijwillige brandweer. Omwonenden verzekeren dat de prins niet de verdachte is. „De prins liep hier net nog rond”, zei een buurtbewoonster. De brandweer is niet bereikbaar voor nadere informatie, de politie wil alleen bevestigen dat het om een dertigjarige man gaat en doet verder geen mededelingen over de identiteit van de verdachte.

De brandweer rukte rond half vijf uit voor de brand in de woning waarboven de voordeur een grote carnavalsmuts hangt met de namen van de prins en prinses van de Katers. Mike I is 23 november uitgeroepen als jubileumprins van de Katers, die 66 jaar bestaan.

De voorzitter van de Katers kon niet reageren, hij wist nog van niets.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →