Meegesleepte man in Luik was gevallen

Print
Meegesleepte man in Luik was gevallen

Afbeelding: Getty Images

De man die in Luik was meegesleept door een auto, is daar mogelijk toch niet aan vastgebonden, zoals de politie eerst had gemeld.

Volgens het Belgische Openbaar Ministerie is de man midden op straat gevallen. Een eerste auto kon hem ontwijken, maar de tweede auto mogelijk niet. Het kan zijn dat de man zich heeft vastgeklampt aan die auto.

Kritiek

De 26-jarige man ligt in kritieke toestand in een ziekenhuis. Het incident gebeurde op het Sint-Lambertusplein in het centrum van Luik. Waardoor de man viel, is niet bekend.

Ooggetuigen zagen dat een auto een lichaam voortsleepte. Agenten kwamen ter plekke, maar vonden alleen nog maar een schoen. Later sloegen twee mensen in de Luikse voorstad Ans alarm, toen ze zagen dat er iemand onder hun auto hing. De inzittenden, twee vijftigers, zijn meegenomen naar een politiebureau.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →