Hegelsom omarmt nieuwe Prins en boerenbruidspaar

Print
Hegelsom omarmt nieuwe Prins en boerenbruidspaar

Afbeelding: Stef Dekker

Hegelsom -

CV D’n Tuutekop heeft zaterdagavond 12 januari de nieuwe Prins uitgeroepen. In de Tuutetempel presenteerde Prins Patrick d’n Ierste zich als kersverse voorganger. Kort daarvoor werden Willy en Bo-Ann als boerenbruidspaar aan het grote publiek voorgesteld.

Het nieuwe boerenbruidspaar verscheen voor het eerst tijdens het Prinsenbal voor het voetlicht. De receptie van de Prins op zondag 27 januari kan daarmee ook echt het feestje van de dorstlustige hoogheid zijn. Het boerenbruidspaar - bekend als Willy ván Louis ván de Smid en Tiny ván Verstroales Nel en Bo-Ann ván Mathieu ván Knops Wiel en Tresie ván Maria Curfs - houdt direct na de bruiloft receptie, op carnavalsmaandag 4 maart in Zaal Debije.

Prins Patrick d’n Ierste Patrick van Houtum (42) heeft samen met zijn prinses Lotte (37) twee zonen en een dochter - Giel, Fem (beide 12) en Teun (10). Patrick is eigenaar van een pluimveebedrijf aan de Heijnenstraat in Hegelsom. In zijn vrije tijd voetbalt hij bij de veteranen van VV Hegelsom. Bovendien is hij een trouwe supporter van VVV-Venlo. Ook gaat hij graag op vakantie. Prinses Lotte is spil van het gezinsleven en doet naast het huishouden tevens de administratie van het bedrijf. Daarnaast verricht ze veel vrijwilligerswerk in Hegelsom. Prins Patrick d’n Ierste gaat z’ onderdanen voor onder de lijfspreuk ’Now ni noa de kiepe in d’n eige stal, maar met alle Tuute enne biëstig goije carnaval’.

Het thema van de dit jaar door Fanfare St. Hubertus georganiseerde boerenbruiloft luidt ’Disco’. Willy en Bo-Ann zullen tijdens de carnaval in ‘t Tuuteriek voorop gaan met de spreuk ‘Sáme met ut gezelschap ván de fanfaar, goan weej veurop às boorediscopaar!’ William is in het dagelijks leven werkzaam bij BD/Rowa als servicemanager en is verantwoordelijk voor de service in Nederland. Bonnie is werkzaam als verpleegkundige in het Elkerliek ziekenhuis. Ze is al 32 jaar lid van de fanfare. Samen zijn William en Bonnie ook actief bij de voetbalclub VV Hegelsom.

De boerenbruiloft op maandag 4 maart wordt voorafgegaan door een groots muziekspektakel waarbij alle bezoekers hun muzikale talent kunnen laten horen.