Duikclub The Bubble Mates

Print
Duikclub The Bubble Mates

Afbeelding: Duikclub The Bubble Mates

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Om zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de duiksport, biedt Duikvereniging The Bubble Mates iedereen de mogelijkheid een proefduik te maken. Wie deze uitdaging aangaat, maakt samen met een ervaren duikbegeleider in één avond kennis met de beginselen van het persluchtduiken.

Sportduiken is een recreatieve sport zonder wedstrijdelementen. Naast het buitenduiken is de duikclub van oktober tot en met april op woensdagavond actief bij het Laco Zwembad Peel en Maas (De Waterloat) aan de Wilhelminastraat in Panningen. De duikers oefenen dan hun duikvaardigheden en houden hun conditie op peil.

Duikclub The Bubble Mates telt zo’n 60 leden en bestaat al meer dan 40 jaar. De vereniging is aangesloten bij de Professional Association of Diving Instructors (PADI).

Een proefduik maken is gratis en kan oktober tot met april op woensdagavond van 20.15 tot 21.15 uur. Geïnteresseerden kunnen een datum reserveren via secretaris@bubblemates.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen