Ombudsteam PvdA Brunssum helpt bij ‘kleine problemen’

Print
Ombudsteam PvdA Brunssum helpt bij ‘kleine problemen’

Het ombudsteam helpt met ‘kleine problemen die grote ergernissen teweegbrengen’. Afbeelding: ING Image

Brunssum -

PvdA Brunssum start in gemeente Brunssum met een ombudsteam.

Zij staan klaar om burgers te helpen met ‘kleine problemen die vaan grote ergernis teweegbrengen’ zoals overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek of gebrekkige huisvesting. “Traditioneel gaat het vooral om klachten over overheidsinstanties, maar het team kan inwoners van Brunssum ook op weg helpen als ze niet goed weet bij welke instantie ze moeten aankloppen”, zo laat het team weten. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een geschil met gemeente, bank, belastingdienst of ziekenhuis. Het ombudsteam werkt gratis. Lidmaatschap van de PvdA is niet vereist om bij het team aan te kloppen.

Contact opnemen kan via tel. 06-25566358 of e-mail ombudsteam.brunssum@gmail.com. Elke eerste en derde zaterdag van de maand is r een spreekuur in het speeltuingebouw Klaver Vier van 12 tot 13 uur.

Het eerste spreekuur is op zaterdag 19 januari. Zie voor meer informatie http://brunssum.pvda.nl/pvda/ombudsteam

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →