Ombudsteam PvdA Brunssum helpt bij ‘kleine problemen’

Print
Ombudsteam PvdA Brunssum helpt bij ‘kleine problemen’

Het ombudsteam helpt met ‘kleine problemen die grote ergernissen teweegbrengen’. Afbeelding: ING Image

Brunssum -

PvdA Brunssum start in gemeente Brunssum met een ombudsteam.

Zij staan klaar om burgers te helpen met ‘kleine problemen die vaan grote ergernis teweegbrengen’ zoals overlast, criminaliteit, juridisch getouwtrek of gebrekkige huisvesting. “Traditioneel gaat het vooral om klachten over overheidsinstanties, maar het team kan inwoners van Brunssum ook op weg helpen als ze niet goed weet bij welke instantie ze moeten aankloppen”, zo laat het team weten. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een geschil met gemeente, bank, belastingdienst of ziekenhuis. Het ombudsteam werkt gratis. Lidmaatschap van de PvdA is niet vereist om bij het team aan te kloppen.

Contact opnemen kan via tel. 06-25566358 of e-mail ombudsteam.brunssum@gmail.com. Elke eerste en derde zaterdag van de maand is r een spreekuur in het speeltuingebouw Klaver Vier van 12 tot 13 uur.

Het eerste spreekuur is op zaterdag 19 januari. Zie voor meer informatie http://brunssum.pvda.nl/pvda/ombudsteam

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen