Tieners opgepakt na gewelddadige straatroven

Print
Tieners opgepakt na gewelddadige straatroven

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Maastricht / Itteren -

De politie heeft zaterdag vier jongens opgepakt voor meerdere gewelddadige straatroven in Maastricht. De verdachten zijn 16 en 17 jaar oud.

De daders sloegen in de nacht van vrijdag op zaterdag op zeker vier plekken in de stad toe. Bij de Geusselt, op de Vissersmaas en tweemaal op de Sint Servaasbrug werden mensen met geweld beroofd.

De politie kwam na onderzoek uit bij de vier jongens. Zaterdag konden ze worden opgepakt. Het gaat om drie jongens van 16 en een van 17 jaar oud.

Slachtoffer

Van de laatste roof op de brug werd aanvankelijk geen melding gedaan, maar uit onderzoek bleek dat het slachtoffer rond 03.00 uur aan de kant van Wyck op gewelddadige wijze naar de grond werd gewerkt en van zijn bezittingen werd bestolen. Het slachtoffer heeft zich na een oproep van de politie alsnog gemeld.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →