Moeder van gezin overleden bij drama Bergen

Print
Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp - De vrouw die zondagavond omkwam toen een auto te water raakte in de Maas bij Bergen, zat samen met haar gezin in de auto toen het ongeluk gebeurde.

Vader en hun volwassen zoon konden uit de auto komen, maar de moeder lukte dat niet. Het gaat om een gezin uit Vierlingsbeek.

Lees ook: Veerman over dodelijk ongeval Bergen: stormachtige weer was mogelijk van invloed

Zoektocht
Het ongeval gebeurde rond 19.30 uur bij de veerpontovergang tussen Bergen en Vierlingsbeek. De schipper van het pont zag het ongeluk gebeuren. Hij stond bij Vierlingsbeek te wachten en zag aan de overkant de auto het water inrijden.

De brandweer zocht lange tijd naar de auto en een persoon. Rond 21.15 uur werd de auto gelokaliseerd door de brandweer. Toen bleek dat het slachtoffer nog in de auto zat en was verdronken.

De scheepvaart op de Maas was tijdelijk stilgelegd voor de zoekactie.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →