Zeven halve finalisten LVK uit Maastricht en Meerssen in actie

In de Muziekgieterij vonden vorige week de opnames plaats van de drie halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. De eerste uitzending is inmiddels geweest (11 januari). De uitzendingen van halve finale 2 en 3 zijn op respectievelijk de vrijdagen 18 en 25 januari van 18.00 tot 20.00 uur op L1 Radio & TV. Stemmen kan vervolgens van 20.00 tot 20.30 uur via SMS. Zie voor de procedure: www.stichtinglvk.nl. De halve finalisten uit Maastricht zijn: Marvin (’t Sjoenste wat d’r is!!), Ziesjoem (Mien Neus), Theo Claessens (Wie gek welste ut höbbe), Duo X-elle (Veur us allemaol!), Katja (Kom mèt miech mèt) en Patrick en Nick (Maak de V). Uit Ulestraten neemt Gaston met ’t Is enne vastelaovesvierder deel. Meerssen wordt vertegenwoordigd door De Kloomp (Alles môt sjuuve). Voor Valkenburg staan Andy & Roy (Plek de wiezers vas) op de planken. De finale is op vrijdag 15 februari in het Mecc en wordt georganiseerd door CV De Gaarekiekere uit Gulpen en CV De Rieste uit Margraten. (Foto’s Jean-Pierre Geusens)
Print

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen