Zeven halve finalisten LVK uit Maastricht en Meerssen in actie

In de Muziekgieterij vonden vorige week de opnames plaats van de drie halve finales van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. De eerste uitzending is inmiddels geweest (11 januari). De uitzendingen van halve finale 2 en 3 zijn op respectievelijk de vrijdagen 18 en 25 januari van 18.00 tot 20.00 uur op L1 Radio & TV. Stemmen kan vervolgens van 20.00 tot 20.30 uur via SMS. Zie voor de procedure: www.stichtinglvk.nl. De halve finalisten uit Maastricht zijn: Marvin (’t Sjoenste wat d’r is!!), Ziesjoem (Mien Neus), Theo Claessens (Wie gek welste ut höbbe), Duo X-elle (Veur us allemaol!), Katja (Kom mèt miech mèt) en Patrick en Nick (Maak de V). Uit Ulestraten neemt Gaston met ’t Is enne vastelaovesvierder deel. Meerssen wordt vertegenwoordigd door De Kloomp (Alles môt sjuuve). Voor Valkenburg staan Andy & Roy (Plek de wiezers vas) op de planken. De finale is op vrijdag 15 februari in het Mecc en wordt georganiseerd door CV De Gaarekiekere uit Gulpen en CV De Rieste uit Margraten. (Foto’s Jean-Pierre Geusens)
Print

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen