Afrojack sluit ParkCity Live Heerlen af

Print
Afrojack sluit ParkCity Live Heerlen af

Afrojack komt naar ParkCity Live. Afbeelding: Afrojack

Heerlen / Hoensbroek -

Afrojack is zondag 30 juni de afsluiter van ParkCity Live in Heerlen. De dj neemt volgens organisator Hans Paul Nieskens „een hele vette show” mee en zou dit jaar maar twee festivaloptredens doen.

Het is voor de eerste keer dat de nu 31-jarige Afrojack, echte naam Nick van de Wall, op het festival draait. Sinds zijn opkomst ruim tien jaar geleden behoort hij volgens ranglijst DJ Mag Top 100 tot de tien populairste dj’s ter wereld. Hij bracht nummers uit als Drop Down (Do My Dance), Take Over Control, Give Me Everyting, Ten Feet Tall en Bed Of Roses.

De Dijk

Voor de eerste festivaldag op zaterdag 29 juni zijn inmiddels Ilse DeLange en De Dijk aangekondigd. Die laatste noemt Nieskens „persoonlijk mijn favoriete Nederlandse band ever”. Deze week maakt het evenement elke dag een deel van het affiche voor de aankomende editie bekend. De kaartverkoop start zaterdag om 10 uur. De afgelopen edities was ParkCity Live altijd uitverkocht, de afgelopen jaren in een dag en vorig jaar in veertig minuten. Vorig jaar traden onder anderen Anouk, Nena, Waylon, Guus Meeuwis en Ronnie Flex op.