musical!

Ode aan superhelden in Sittard

Ode aan superhelden in Sittard

De cast van Marvellous Afbeelding: de domijnen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Wat houdt het in om in de huidige tijd een superheld te zijn? Over welke krachten moet je beschikken? Moet je sterk zijn en is een cape noodzakelijk? Hoe lang behoud je die heldenstatus en kun je ook zonder cape een superheld zijn?

Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de voorstelling Marvelllous, de nieuwe musical van Bos Theaterproducties. Na het succes van Watskeburt?! brengt het productieteam in deze voorstelling een muzikale ode aan het superheldengenre. En daar wordt alles voor uit de kast getrokken. Marvellous spreekt tot de verbeelding.

Vliegen, vlammen, ijs en explosies; alles wat je denkt dat niet mogelijk is, is mogelijk als je de musical bezoekt. Naast de bombastische effecten en superkrachten, heeft het epos ook een diepere betekenis. Acteurs Tarikh Janssen (Taal is zeg maar echt mijn ding, Onze Jongens), Daniel Cornelissen (Vastgoed BV, Showponies), Keja Kwestro (De Gelaarsde Poes, The Nation), Anna Keuning (Watskeburt?! ) en anderen komen tot de ontdekking dat het profiel van superman of -vrouw aan verandering onderhevig is. Wat dat precies betekent, kom je alleen te weten als je de musical bezoekt. Trek je cape aan - of laat die thuis - en ontdek wat het betekent om een superheld te zijn.

INFO

Donderdag 24 januari vanaf 20.00 uur te zien in De Domijnen in Sittard. Entree is 27,50 euro.