Chantal Janzen steekt draak met RTL: ‘Mama moet ineens Miljoenenjacht doen’

Print

Nu Linda de Mol en Wendy van Dijk naar Talpa verhuizen, krijgt Chantal Janzen het druk bij RTL 4. Heel erg druk. Want wie gaat die grote shows presenteren? Het groeit Chantal zo boven het hoofd, dat zoontje James (9) om aandacht moet smeken.

In het tweedelige filmpje ‘De dag die je wist dat zou komen’ is te zien hoe Chantal belt met RTL-baas Sven Sauvé. James wil dolgraag dat zijn moeder zijn verjaardag viert. ,,Nee, sorry lieverd, mama moet ineens Miljoenenjacht doen. En morgen The Voice. Overmorgen Oh, wat een jaar, en daarna Weet ik veel?’’, reageert ze. En dan zijn er ook nog haar eigen programma’s Chantal Blijft Slapen en Dancing with the Stars.

Lees ook: De Mol: ik stelde RTL voor samen te werken

Op de vraag of hij dan een extra groot cadeau krijgt, krijgt James te horen dat ‘mama niet automatisch het salaris overneemt’. ,,Dus nee, niet een extra groot cadeau. Liefje, nu geen schuldgevoel aanpraten.’’ Vervolgens, grappend over de lage kijkcijfers van RTL Late Night: ,,We gaan met alle kindjes van de klas naar Late Night. Als alle papa’s en mama’s kijken, hebben ze zo weer 60 kijkers meer. Want that’s the spirit bij RTL 4. Altijd blijven lachen!’’

In werkelijkheid hoeft Chantal niet haar hele agenda te blokken. Miljoenenjacht en Ik Hou van Holland gaan met Linda mee. Over The Voice, Oh wat een jaar en Weet ik veel? wordt nog gesteggeld.