Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Dit artikel is voor abonnees. Verder lezen?

‘Of je nu geweldig eten serveert of goede muziek draait, het genot is bijna hetzelfde’

‘Of je nu geweldig eten serveert of goede muziek draait, het genot is bijna hetzelfde’

Bril bij Hangar (Brussel). Afbeelding: Hangar

Nick Bril (34) uit het Zeeuwse Breskens is niet alleen samen met Sergio Herman chef-eigenaar van tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Hij is ook dj. Vrijdagnacht draait hij in Complex Maastricht.

Voor de een is de zonnegroet bij yoga het wondermiddel om te ontspannen, voor Nick Bril (34) is dat dj’en en ’s nachts speuren naar goede platen.

Achter de draaitafel maakt hij zich even los van de hectiek bij The Jane in Antwerpen. Het onlangs door Piet Boon gerestylede restaurant, al eens verkozen tot mooiste zaak ter wereld, is in maart alweer vijf jaar open.

Wie er wil dineren moet rekening houden met een wachttijd van drie maanden, voor een lunch zit wat meer lucht in de agenda. „We draaien ...