Wie overwint de grenzen van de Peel?

Print
Wie overwint de grenzen van de Peel?

Peel Zonder Grenzen wordt traditioneel afgesloten met een feestavond. Afbeelding: Wim Verdonschot

Meijel -

De vierde editie van Peel Zonder Grenzen, het dorpsspel in de kern van Meijel, met uitdagende vragen en opdrachten staat vrijdag 24 en zaterdag 25 mei weer gepland. De strijd vindt plaats in het centrum van Meijel op en rondom het Alexanderhof en Alexanderplein. De inschrijvingen worden vanaf vrijdag 1 februari geopend.

Tijdens de afgelopen edities streden honderden deelnemers, jong en oud, een heel weekend om de titel: Peelbazen van Peel Zonder Grenzen 2019. Het programma voor de volgende editie is inmiddels bekend. Op vrijdagavond 24 mei gaat het dorpsspel van start met een ‘captainsgame’. De captains gaan het, met hulp van de teamleden, tegen elkaar opnemen om de eerste punten bij elkaar te sprokkelen. Deze avond wordt omlijst met muziek en is voor iedereen gratis toegankelijk. Op zaterdag 25 mei staat dan het grote Peel Zonder Grenzen spel op het programma. “Een dag vol uitdagende opdrachten en listige vragen,” aldus de organisatie. Elke groep ontvangt een Peelboek dat als rode draad door de dag loopt en de groepen van opdrachten en vragen voorziet.

Aansluitend aan het dagprogramma volgt er een groot finalespel midden in Meijel met

Wie overwint de grenzen van de Peel?
Naast breinbrekers zijn er stormbanen en springkussens die overwonnen dienen te worden tijdens Peel Zonder Grenzen. Foto: Wim Verdonschot

verschillende stormbanen, springkussens en breinbrekers. Twee dagen lastige vragen oplossen, opdrachten uitvoeren en stormbanen afleggen, komen samen op de feestavond waar ook het winnende team bekend wordt gemaakt. Dit team mag zich een jaar lang de Peelbazen van Peel Zonder Grenzen noemen. Peel Zonder Grenzen is voor iedereen toegankelijk vanaf 9 jaar uit Meijel en de omliggende dorpen.

Meer informatie over het inschrijven vind je via www.peelzondergrenzen.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen