Bonte avond VV de Brökwagters jubileert

Print
Bonte avond VV de Brökwagters jubileert

Lachen met sketches bij de bonte avond. Afbeelding: De Brökwagters

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De bonte avond van VV de Brökwagters viert in 2019 een bijzonder jubileum. De jaarlijks terugkerende avond wordt inmiddels 3x11 jaar gehouden. Ook dit jaar staat het artiestengezelschap weer enkele avonden op de planken voor een humoristische avond.

De artiesten hebben maandenlang gewerkt aan een serie humoristische sketches. Locatie is het Brökwagterspeliês, oftewel Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg. De bonte avond wordt opgevoerd op zaterdag 2, donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 februari. Elke avond begint de voorstelling om 19.45 uur. Op de donderdag worden er alleen kaartjes voor zitplaatsen verkocht. Andere dagen kunnen bezoekers staan of zitten tijdens de voorstelling.

Kaartjes voor de bonte avond kosten twaalf euro. In de voorverkoop zijn deze verkrijgbaar bij Ciska Barents, tel. 0495-538083 en Yvonne Caelers, tel. 0495-541512. Een nieuw verkoopadres is Living 63, gevestigd in Bosserhof aan de Boshoverweg. Aangeraden wordt om kaartjes tijdig te reserveren, want meer dan eens raakte de bonte avond afgelopen jaren uitverkocht.

Andere activiteiten van VV de Brökwagters zijn de Boôrebroèleft op vrijdag 15 februari, de Damensitzung op 17 februari en de optocht door de wijk op dinsdag 5 maart. Meer info is hier te vinden.