Vastelaovend oppe Laak

Print
Vastelaovend oppe Laak

De vastelaovend oppe Laak wordt nieuwe leven ingeblazen. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Ohé en Laak -

In Ohé en Laak wordt treft een nieuwe stichting voorbereidingen voor de komende carnaval. Stichting Boerebroelof, VC Oet Noat Gebaore en CV de Noatevraeters slaan de handen ineen en gaan samen verder onder de nieuwe naam: Stichting Vastelaovend G’n Oea en Laak. Zo wordt ervoor gezorgd dat de vastelaovend oppe Laak levend blijft.

De volgende activiteiten staan op het programma. Op zaterdag 19 januari worden het boerebroedspaar en de prins uitgeroepen tijdens het ‘trutte- en knulletreffen’ bij zaal Bongaarts. Het thema van de avond is ‘onger water’ en behalve artiesten van Laaker bodem zullen Men in Pek, de Vlaegelkes en Bjorn en Mieke er een muzikale avond van maken. Kaarten zijn te koop bij bakkerij Puts en friture ‘t Pleintje.

Op vrijdag 1 maart vindt de receptie van de prins in café Bongaarts plaats en op carnavalszaterdag is er de traditionele optocht oppe Laak. De boerebroelof wordt op maandag 4 maart bij Bongaarts gevierd. Op dinsdag 5 maart is iedereen in de gelegenheid om z’n overgebleven bonnen op te maken op het ‘Letste Bonnebal’.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje