Opbrengst carnavalsposter Miriam Vleugels voor Kindervallei

Print
Opbrengst carnavalsposter Miriam Vleugels voor Kindervallei

De Kerkraadse kunstenares Miriam Vleugels. Afbeelding: Pascal Nelis

Kerkrade / Eygelshoven / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe -

De Kerkraadse kunstenares Miriam Vleugels onthult 16 februari samen met Thea Coolen, manager van de Kindervallei in Valkenburg en de Sittardse stadsprins Rob I een carnavalsschilderij.

Van het schilderij zijn posters gedrukt in een oplage van 30.000 stuks en verkrijgbaar bij bijna alle ‘Appies’ in Limburg. Het schilderij wordt verkocht aan de hoogste bieder en voor de poster wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De totale opbrengst wordt gedoneerd aan de Kindervallei, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Twinkeling

“Alaaf! Een vrolijke carnavalsgroet waarbij we elkaar wensen dat het dak eraf mag en plezier voorop staat. Plezier is ook de grote gemene deler voor dit initiatief. Met rode wangen laat ik de hamster van Albert Heijn door een mooie dame tot prins kussen. De twinkeling in beider ogen is wat telt en dat gun je toch iedereen? Hoe groot is het geschenk wanneer vermoeide ogen weer gaan twinkelen? Precies dát is wat voorop staat bij Kindervallei”, legt Miriam Vleugels uit.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje