Voice of Vasteloavend in Beek

Print
Voice of Vasteloavend in Beek

Stichting Leechsjtoet Baek houdt de Voice of Vasteloavend. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Stichting Leechsjtoet Baek houdt zaterdag de talentenjacht De Voice van Vasteloavend in het Asta theater.

Vanaf 21.00 uur kruipen Koen Harbers, Jos Habets, Roy Meisters, DJ Nol en Yreen in de huid van hun vasteloavesidool. Een jury bepaalt uiteindelijk wie er met de trofee en een cheque van 500 euro naar huis gaat.

Het idee is ontstaan omdat de organisatie de indruk kreeg dat veel zangers het lastig vinden om hun eigen repertoire te schrijven om bijvoorbeeld mee te kunnen doen het LVK. De Voice van Vasteloavend biedt hen de mogelijkheid om met het lied van een ander hun zangtalent en liefde voor de vasteloavend te laten zien en horen voor publiek en een professionele jury. Jos Eggen, oud-directeur van de muziekschool Beek, Patricia Cremers presentatrice van Start Televisie en Rob Strijbosch, anchorman van Lichtstoet tv, vormen samen de jury.

Wildcard

Stichting Leechsjtoet Beek heeft een verrassend element toegevoegd aan de competitie, de zogenaamde ’wildcard’. Deze ’wildcard’ zal middels loting en de inbreng van het in de zaal aanwezige publiek bij aanvang van de show worden uitgereikt voor het laatste plekje in de finale.