Avonturen Chantal Janzen op de werkvloer eind maart op tv

Print
Avonturen Chantal Janzen op de werkvloer eind maart op tv

Afbeelding: ANP

Chantal Janzen wordt aan het werk gezet door RTL. In het programma Chantal komt werken (een vervolg op Chantal blijft slapen) gaat de presentatrice meedraaien op de werkvloer van verschillende bedrijven.

Chantal gaat onbekend terrein verkennen en zegt nergens nee tegen. Zo gaat ze werken bij de brandweer en in de supermarkt en is ze te zien in de dierentuin en op de vuilniswagen. Dat Chantal niet ontzien wordt, blijkt als ze voor een 24 uursdienst moet meedraaien bij de brandweer. Vier keer gaat die nacht het brandalarm af en moet ze uit bed springen om binnen een paar seconden in de brandweerauto te zitten.

Naast dat de blonde presentatrice werkervaring opdoet, krijgt ze ook persoonlijke en inspirerende verhalen te horen.

Het programma wordt vanaf 28 maart wekelijks om 20.30 uur uitgezonden bij RTL 4.

Avonturen Chantal Janzen op de werkvloer eind maart op tv
Fragment uit de online serie ‘Chantal komt werken’. Foto: &C

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen