Bevo 3 verrast ook Lions 2

Print
Bevo 3 verrast ook Lions 2

Afbeelding: iStock

De routiniers van Herpertz Bevo 3 hebben donderdagavond voor een enorme stunt gezorgd door eredivisionist OCI-Lions 2 uit het bekertoernooi te knikkeren. De ploeg uit Panningen, zelf acterend in de Hoofdklasse, won het duel met 21-20 in Glanerbrook en staat bij de laatste zestien.

De thuisploeg was vooraf gewaarschuwd. Met spelers als Ron Klemann en Bram Kippenborgh in de gelederen had het een ronde eerder al BFC uitgeschakeld.

Dat Lions 2 niet als winnaar van het veld stapte in Geleen het volledig aan zichzelf te wijten. De ploeg controleerde de wedstrijd en kwam met 14-10 voor, maar begon daarna met het missen van kansen. Bevo 3 profiteerde optimaal en sloop dichterbij tot 16-16. In de spannende slotfase gaf de ervaring van de bezoekers de doorslag. ,,Zij houden ons in leven”, zag ook Knippenbergh. ,,En wij waren heel efficiënt. Ik hoop dat we Bevo 1 loten. Dan spelen we voor een lekkere volle hal.”

,,We doen het onszelf aan”, stak Thomas Dekker de hand in eigen boezem. We moeten tien goals meer maken. Zij doen het wel en dat is knap.”