Voorverkoop Seniorencarnaval Burgerlust

Print
Voorverkoop Seniorencarnaval Burgerlust

Grün Weiss Schlebusch. Afbeelding: Burgerlust

Eygelshoven -

De Seniorencarnaval van de KV Burgerlust vindt op maandag 25 februari plaats in de narrentempel Socio Project in Eygelshoven. Het programma start om 19.30 uur en de zaal is geopend vanaf 18.00 uur.

De volgende artiesten staan op het programma: Pierre van Helden, Dans en Showgroep Burgerlust, Wiesse Sjwaam, Ton Laeven, Hans Peter Jonen, Echt Lecker, Grün Weiss Schlebusch en Erwin. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Die Männer.

De verkoop van kaarten en reserveringen van plaatsen gaat via Gijs Vercouteren, tel 045-5352265, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur. Voorverkoop staanplaatsen bij Bistro Socio.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen