Cardio Challenge in Panningen: 24 uur non-stop sporten voor KWF

Print
Cardio Challenge in Panningen: 24 uur non-stop sporten voor KWF

In Panningen start vrijdagavond een Cardio Challenge. Afbeelding: Getty Images/Wavebreak Media

Panningen -

Cardioapparaten 24 uur non-stop draaiende houden. Dat is de uitdaging van de Cardio Challenge die vrijdagavond om zeven uur start bij Fysiomotion in Panningen.

Ruim tweehonderd deelnemers hebben ze opgegeven voor de sportieve uitdaging. De opbrengst gaat deels naar een team van Fysiomotion dat op 6 juni meedoet aan de Alpe d’HuZes, de jaarlijkse beklimming van de berg Alpe d’Huez. Doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF, onderzoek naar kanker. Dit jaar worden voor de veertiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen door duizenden sporters.

De Cardio Challenge bij Fysiomotion aan de John F. Kennedylaan duurt tot zaterdagavond zeven uur. Er zijn allerlei nevenactiviteiten zoals muziek en infokraampjes. Bakker Broekmans serveert cake onder de noemer Cake Off! De opbrengst daarvan gaat deels naar het team van Fysiomotion dat van de eigen hoofdsponsor ook een cheque overhandigd zal krijgen, vertelt Luuk Spreuwenberg. Hij is een van de vijf leden van Team Fysiomotion dat in juni de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen