Diemers juicht gewoon tegen oude club, Semedo nog onzeker

Print
Diemers juicht gewoon tegen oude club, Semedo nog onzeker

Diemers tijdens het oefenduel met Genk in Spanje. Afbeelding: Marcel van Dorst

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Graetheide / Windraak -

Fortuna is klaar voor de tweede seizoenshelft, daar is trainer René Eijer van overtuigd. Maar er moeten nog wel wat puzzelstukjes gelegd worden voor het treffen met De Graafschap.

„We hebben een geweldig trainingskamp gehad, nu moeten we ons voor dat harde werk in Spanje belonen.” De vraag is of dat met of zonder Lisandro Semedo gebeurt. Vrijdag trainde de buitenspeler nog niet mee. „Daar moet nog een beslissing over genomen worden. Of we 4-4-2 of 4-3-3 spelen? Ook dat zal afhangen van welke spelers er beschikbaar zijn”, aldus Eijer. Een andere keuze die gemaakt moet worden is die van de nieuwe aanvoerder. Kai Heerings en José Rodriguez lijken logische kandidaten, maar pas zaterdag krijgt de spelersgroep te horen wie de rest van het seizoen de aanvoerdersband zal dragen en dus wilde Eijer daar vrijdag nog niet op vooruitlopen.

Juichen

Mark Diemers zal er tegen zijn oude club wel gewoon bij zijn. Voor de winterstop leek het er op dat de middenvelder qua belangstelling van andere clubs een drukke winter tegemoet mocht zijn, maar volgens Diemers is dat meegevallen. De middenvelder keert zondag terug op De Vijverberg. Speciaal, dat zeker, maar het zal hem er niet van weerhouden een doelpunt te vieren. „Dan juich ik gewoon. Ik heb daar een mooie tijd gehad en warme herinneringen aan De Graafschap, maar ik speel nu voor Fortuna.”

Vermoedelijke opstelling:Koselev, Ciranni, Ninaj, Heerings, Pinto, Rodriguez, Smeets, Hutten, Diemers, Stokkers en Novakovich.

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger: