DJ Paul Elstak op 90’s allround party in Beek

Print
DJ Paul Elstak op 90’s allround party in Beek

Afbeelding: iStock

Beek -

De 90’s allround party wordt zaterdag 19 januari gehouden in zalencentrum ’t Kaar in Beek. Onder meer dj Paul Elstak zal optreden.

De jaren negentig was een decennia dat bol stond van digitalisering. De Compact Disc verdrong de vinyl plaat en de computer verjoeg de typemachine. Een decennia waarin de muziek steeds meer elektronisch werd waardoor er diverse nieuwe muziekstromingen ontstonden. In de eerste helft van de 90’s domineerde vooral de Eurodance de hitlijsten met onvergetelijke hits van Haddaway, Captain Jack, T-Spoon en 2 Unlimited, terwijl de tweede helft in het teken stond van de (happy) hardcore met hits van Charly Lownoise en Mental Theo, Paul Elstak en de Party Animals. Nederlandstalige hits werden steeds populairder door de nieuwe artiesten Marco Borsato en Guus Meeuwis en de rockmuziek vierde hoogtij door artiesten als Metallica en Guns ‘n Roses.

In zalencentrum ’t Kaar in Beek kunnen bezoekers genieten van de beste top 40 hits uit de jaren negentig of stiekem nog een keer die hakkende tiener zijn. Alle muziekstromingen zullen de revue passeren. De gastheren zijn Dj Kicken (90’s forever / Peppermill), Dj Big Rob (90’s forever / Nightlive) & Dj Sandy (90’s forever / Mondial). Dj Paul Elstak is vanaf de jaren negentig niet meer uit de top 40 verdwenen met hits als Luv u more, Rainbow in the sky, maar ook recent nog met Kind van de duivel.

Tickets zijn in de voorverkoop te koop voor tien euro via www.danceclassics.party/tickets of bij zalencentrum ’t Kaar in Beek. Meer informatie op: www.90sallround.party.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje