Programma buuttefestival CV De Streupers compleet

Print
Programma buuttefestival CV De Streupers compleet

Koen Verstappen uit Meijel is toegevoegd aan het programma. Afbeelding: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS

Brunssum -

Het programma van het 38ste Buuttefestival van CV De Streupers is rond. De laatste naam, Koen Verstappen, is ook bekend.

In totaal treden zes buuttereedners op, waaronder de lokale jeugdbuuttereedner Dylano Driessens uit Merkelbeek. Maar ook wordt de jeugd vertegenwoordigd door zangeres Jelke Schijlen uit Maastricht. De inbreng van de jongeren is een kenmerk van het Brunssums festival.

Verder wordt de afdeling buut, naast Koen Verstappen (finalist Limburgse Buuttekampioenschappen 2019) gevormd door Sylvia Ramakers, Peter Vaassen (2e plaats Buuttekampioenschappen 2018) en Bjorn Smits (Buuttekampioen 2018). Jack Vinders zal optreden als Sjonnie d’r Posbuul. Ook deze act zal zorgen voor een komische noot. Zangeres Laura Wings uit Eschweiler zal het programma afsluiten.

Beschermvrouw

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Alleinunterhalter Romantic Melodies. Zangeres Marleen Mols vier dit seizoen haar 1x 11-jarig jubileum als beschermvrouw van CV De Streupers en zal in dat kader ook een optreden verzorgen.

Kaartverkoop

Het Buuttefestival vindt zaterdag 23 februari plaats en er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar bij sigarenspeciaalzaak Hermans aan de Rumpenerstraat 5 te Brunssum.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen