Programma buuttefestival CV De Streupers compleet

Print
Programma buuttefestival CV De Streupers compleet

Koen Verstappen uit Meijel is toegevoegd aan het programma. Afbeelding: DE LIMBURGER/ PETER SCHOLS

Brunssum -

Het programma van het 38ste Buuttefestival van CV De Streupers is rond. De laatste naam, Koen Verstappen, is ook bekend.

In totaal treden zes buuttereedners op, waaronder de lokale jeugdbuuttereedner Dylano Driessens uit Merkelbeek. Maar ook wordt de jeugd vertegenwoordigd door zangeres Jelke Schijlen uit Maastricht. De inbreng van de jongeren is een kenmerk van het Brunssums festival.

Verder wordt de afdeling buut, naast Koen Verstappen (finalist Limburgse Buuttekampioenschappen 2019) gevormd door Sylvia Ramakers, Peter Vaassen (2e plaats Buuttekampioenschappen 2018) en Bjorn Smits (Buuttekampioen 2018). Jack Vinders zal optreden als Sjonnie d’r Posbuul. Ook deze act zal zorgen voor een komische noot. Zangeres Laura Wings uit Eschweiler zal het programma afsluiten.

Beschermvrouw

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Alleinunterhalter Romantic Melodies. Zangeres Marleen Mols vier dit seizoen haar 1x 11-jarig jubileum als beschermvrouw van CV De Streupers en zal in dat kader ook een optreden verzorgen.

Kaartverkoop

Het Buuttefestival vindt zaterdag 23 februari plaats en er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar bij sigarenspeciaalzaak Hermans aan de Rumpenerstraat 5 te Brunssum.