KultkefeeEch presenteert avondje Jazz met Jo Didderen en L’Equipe de Rêve

Print
KultkefeeEch presenteert avondje Jazz met Jo Didderen en L’Equipe de Rêve

Jo Didderen en L’Equipe de Rêve. Afbeelding: Blade-Fotografie.de

Echt -

KultkefeeEch start het jaar op donderdag 31 januari met een huiskamerconcert van contrabassist Jo Didderen (1966) in Café De Stoba aan de Bovenstestraat in het centrum van Echt.

Jo Didderen staat bekend als een breed inzetbare contrabassist met een ouderwets stevig geluid. Voor de ondersteuning in KultkefeeEch pakt Jo uit met het dreamteam L’Equipe de Rêve, mannen uit de Limburgse jazzwereld. Mark Huynen, Bart Oosindie, Simon Oslender, Jérôme Cardinaals en Steffen Thormählen zorgen voor partyjazz met verrassende routes. Naast theatertournees bracht Jo in 2012 zijn eerste eigen album ‘Songs For My Father’ uit, een eerbetoon aan zijn in 2004 overleden vader. Voor zijn vijftigste verjaardag presenteerde Jo het album ‘Happy Hour’, een plaat vol dansbare jazz.

Het laatste concert van 2018 was van Radomir and his Balkan orchestra. Met een avondje jazz, slaat het Kultkefee weer een geheel andere muzikale weg in. Het huiskamerconcert begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 7,50. Om zeker te zijn van een zitplaats, kan er gereserveerd worden via kultkefeeech@gmail.com. Voor informatie: tel. (0475) 48 10 25 of www.facebook.com/kultkefeeech

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen