Simon’s Zwem Arena deelt opnieuw EasySwim diploma’s uit

Print
Simon’s Zwem Arena deelt opnieuw EasySwim diploma’s uit

De vier geslaagden met Inge Hanssen (l) en Simon de Boomkabouter (r). Afbeelding: Simon’s Zwem Arena

Meijel -

Vier leerlingzwemmers van Simon’s Zwem Arena hebben zaterdag afgezwommen voor hun diploma. Na het voltooien van de negen praktijksituaties mochten ze het EasySwimdiploma in ontvangst nemen.

Thijs den Ouden, Tess Verkoelen en Saar Geuijen werden daarbij aangemoedigd door onder meer hun ouders. Regelmatig kregen ze dan ook een applaus omdat ze konden laten zien dat ze de praktijksituaties tot in de puntjes beheersten. Inge Hanssen van Simon’s Zwem Arena deelde samen met Simon de Boomkabouter de diploma’s en cadeautjes uit. Aansluitend gingen de geslaagden achter Simon aan in een polonaise. Foto’s van het diplomafeestje zijn te zien in het fotoboek op de website.

Kinderen met een zwemdiploma zijn welkom tijdens de Simon’s Zwem-Creaclub op woensdag 13 februari. Het thema is dan Winter en Wakduiken. Meer informatie hierover of over de zwemlessen in het algemeen via tel. (077) 466 17 97 of info@simonshoek.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →