Veel vraagtekens door blessuregolf bij MVV

Print
Veel vraagtekens door blessuregolf bij MVV

MVV-coach Ron Elsen. Afbeelding: Laurens Eggen

Maastricht / Itteren -

De lijst met vraagtekens bij MVV blijft lang. Shermar Martina, Hawbir Moustafa, Maxime Gunst, Anthony van den Hurk en Marnick Vermijl kampten de afgelopen week met blessures en zijn grote vraagtekens voor de uitwedstrijd tegen Jong PSV (maandagavond 20 uur).

Ricardo Ippel is er sowieso niet bij.

Trainer Ron Elsen: “Je kan als trainer gestructureerd werken en planningen maken. Maar de realiteit is dat we moeten puzzelen.” Er zijn wel enkele spelers beschikbaar die vorige week niet konden meespelen. Tuur Houben komt terug van een blessure, Xavier Mbuyamba en Jérôme Deom hebben hun schorsing uitgezeten.

“Het is moeilijk in te schatten hoe Jong PSV aan de start van de wedstrijd verschijnt”, zegt Elsen. Maar daar moeten we ook niet naar kijken. We moeten naar ons eigen team kijken. We maken te weinig doelpunten. En als je niet scoort, dan win je niet.” MVV heeft van alle ploegen in de eerste divisie de minste treffers gemaakt. Het scoorde tot dusver twintig keer.

Vermoedelijke opstelling: Koopmans, Mbuyamba, Mares, Lavalée, Gunst, Kostons, Nys, Holtby, Abubakar, Van den Hurk, Schroijen.

Bekijk hier de laatste aflevering van 'Komt dat Schot', het online voetbalprogramma van De Limburger: