Cardio Challenge in Panningen levert ruim 5500 euro op voor goede doel

Print
Cardio Challenge in Panningen levert ruim 5500 euro op voor goede doel

Deelnemers aan de Cardio Challenge in Panningen hielden vrijdag en zaterdag de cardioapparaten 24 uur non-stop draaiende. Afbeelding: Stefan Koopmans

Panningen -

De Cardio Challenge in panningen afgelopen vrijdag en zaterdag heeft in totaal 5500 euro opgeleverd voor het KWF Kankerbestrijding.

Een team van fysiotherapiepraktijk Fysiomotion organiseerde de ‘challenge’ als een van de manieren om geld in te zamelen voor het goede doel. Het team heeft zich ten doel gesteld in totaal 15.000 euro in te zamelen voor KWF en deelname aan Alpe d’HuZes, de jaarlijkse beklimming van de Franse Alpe d’Huez.

Volgens Ivonne Couwenberg van team Fysiomotion hebben tussen de 300 en 350 sporters meegedaan aan de uitdaging om 24 uur non-stop cardioapparaten draaiende te houden. Dat waren er veel meer dan de aangemelde 200. Het geldbedrag werd ingezameld door de verkoop van koffie, glühwein en sokken en via donaties of sponsorbedragen voor de deelnemers aan de challenge.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen