DJ Admin (31) viert verjaardag met vrienden achter draaitafel

Print
DJ Admin (31) viert verjaardag met vrienden achter draaitafel

Afbeelding: Facebook

Als DJ reist Roermondenaar Rick Jansen de hele wereld over, maar zijn 31ste verjaardag heeft hij in zijn eigen Limburg gevierd.

DJ Admin stond dit weekeinde achter de draaitafel op party’s in Maasbracht en Neer en draaide er zijn eigen muziek.

Dat hij in eigen provincie optredens verzorgt, is een bijzonderheid. Vier dagen per week staat Rick Jansen voor de klas om economie te onderwijzen aan vmbo-leerlingen van het Philips van Horne College in Weert. Maar als op donderdagmiddag de bel gaat, begint zijn andere baan: dan vliegt hij de wereld over als DJ Admin. Vorig jaar verzorgde hij 115 shows in 29 landen. Liefst 99 keer zat hij in het vliegtuig.

„Ik mocht samen met heel, heel veel vrienden de meest bizarre week van mijn leven afsluiten”, laat DJ Admin op Facebook weten. „In een uitpuilende zaal vierde ik met heel veel vrienden mijn verjaardag. Mooier kon ik het niet hebben. Een mega dikke dankjewel aan iedereen die er deze week voor me was, op welke manier dan ook. Vanavond ga ik mijn verjaardag lekker met mijn familie vieren...na een week hectiek heb ik daar echt wel behoefte aan.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →