Eaters wint op bezoek in Amsterdam

Print
Eaters wint op bezoek in Amsterdam

Archieffoto. Afbeelding: Peter Schols

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De ijshockeyers van Microz Eaters hebben zondagavond een overwinning in de BENE-League geboekt op bezoek bij Amsterdam Tigers: 4-6.

Halverwege het duel stond Eaters op een comfortabele 1-5 voorsprong, mede door twee doelpunten van Lars van Sloun. Ook Tom Marx en Joey Geurts namen een treffer voor hun rekening. Een gemakkelijke winstpartij voor de Geleense ploeg lag in het vooruitschiet, leek het.

Amsterdam kwam daarna beter in de wedstrijd en scoorde een kwartier voor het einde de 4-6, waardoor het nog spannend leek te worden. De zesde goal van Eaters werd gemaakt door Nick Verschuren. Tom Marx gooide een minuut voor tijd het duel in het slot met zijn tweede doelpunt van de avond: 4-6. Daarmee was de winst een feit voor Eaters.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →