Carnavalsconcert Maasbracht als opwarmer vastelaovend

Print
Carnavalsconcert Maasbracht als opwarmer vastelaovend

Dyanne Sleijpen is een van de muzikale gasten tijdens het Carnavalsconcert. Afbeelding: Fanfare Eensgezindheid

Maasbracht -

Dyanne Sleijpen, Toeter Thijs en La Bamba aangevuld met lichte fanfaremuziek zijn de muzikale ingrediënten van het Carnavalsconcert dat Fanfare Eensgezindheid uit Brachterbeek verzorgt op zaterdag 2 februari in Zalencentrum De Spil in Maasbracht.

Het Limburgse talent Dyanne Sleijpen is bekend als singer-songwriter en presentatrice van diverse Limburgse evenementen. Samen met de fanfare brengt Dyanne op deze avond emotionele maar ook pittige, kleinkunstachtige songs uit Limburg. Met zijn vier meter lange Alphoorn heeft Toeter Thijs als solist reeds diverse gastoptredens verzorgd met onder andere Wir Sind Spitze en Die Orginal Maaskapelle uit Wessem. Der Alphornzauberer, zoals hij ook wel genoemd wordt, begeleidt door de fanfare staat volgens de organisatie garant voor een muzikaal ludieke ambiance tijdens het Carnavalsconcert. Elfvoudig LVK-finalist La Bamba zet met het winnende LVK-lied ‘Laef, Limburg Laef!’ en hun andere bekende liedjes menig zaal op de kop. De organisatie verwacht dat de twee energieke mannen uit Montfort dit ook met De Spil zullen doen. Het concert gaat om 20.11 uur van start.

Kaarten zijn beperkt verkrijgbaar voor € 12,50 bij het Baekerhoes (Kerkstraat 1), kantoorboekhandel De Kempenaer (Molenweg 23) of via de website van de fanfare www.eensgezindheid.com.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →