Tranen na vertrek Cas bij Heel Holland Bakt

Print
Tranen na vertrek Cas bij Heel Holland Bakt

Cas Wolters met Heel Holland Bakt-presentator André van Duin. Afbeelding: Facebookpagina Cas Wolters

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Herten / Ool / Asselt / Boukoul / Einde - Tranen met tuiten in de tent van Heel Holland Bakt. Publieksfavoriet Cas Wolters uit Lerop (bij Roermond) is uitgebakken.

HHB-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vonden zijn vrolijke circustent niet verrassend genoeg voor een plek in de halve finale.

Emotioneel
Cas reageerde emotioneel op zijn vertrek. “Ik heb echt een hele leuke tijd hier gehad. Ik had het voor geen goud willen missen. Natuurlijk komen er tranen, omdat ik gewoon heel trots ben op mezelf.” Ook zijn medekandidaten pinkten een traantje weg. Cas, die slechthorend is, bedankte zijn doventolk Wieke voor haar hulp in de tent.

Lees ook: Cas: ontwapenend bakken met gebarentaal en pretogen

Op sociale media reageert het publiek massaal op het vertrek van Cas. Veel Twitteraars vinden dat Maroeska de tent had moeten verlaten, omdat zij een cateringbedrijf heeft en al meerdere kookboeken uitbracht.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →