Fietsvierdaagse Venray 2019 biedt goede doelen ruimte voor geldinzameling

Print
Fietsvierdaagse Venray 2019 biedt goede doelen ruimte voor geldinzameling

Fietsvierdaagse Venray. Afbeelding: Archief

Venray -

De Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas via het spel Rad van Fortuin.

De uitgekozen organisatie is medeverantwoordelijk voor de uitvoering van dit spel, zo ook voor het vergaren van de benodigde prijzen. Het is dus geen kwestie van enkel ‘de hand ophouden’, maar vooral van zelf actief de handen uit de mouwen steken. In 2018 stonden twee goede doelen in de spotlights tijdens het fietsevenement, te weten Wauw Wenst en Harmonie St. Catharina. Tijdens de 35ste editie wil Stichting Fietsvierdaagse Venray opnieuw twee organisaties de mogelijkheid bieden om als goed doel te fungeren. Het bestuur van Fietsvierdaagse Venray roept daarom verenigingen, zonder winstbelang, of stichtingen op om zich aan te melden. In het verzoek dienen de volgende onderwerpen naar voren te komen: naam van de stichting of vereniging; doel van de stichting of vereniging; het aantal vrijwilligers dat men kan inzetten voor het Rad van Fortuin; de reden dat de stichting of vereniging genomineerd moet worden voor het goede doel 2019; de bestemming van de donatie. Aanmelden kan uitsluitend schriftelijk via een brief aan Stichting Fietsvierdaagse Venray, Postbus 270, 5800 AG Venray of mailen naar info@fietsvierdaagse-venray.nl. De inschrijving sluit op 3 maart. Meer informatie is te verkrijgen via Jan van Stelten, tel. 06-53780492.

De 35ste Fietsvierdaagse Venray vindt plaats van 23 tot en met 26 juli (voorinschrijving is al mogelijk via www.fietsvierdaagse-venray.nl).

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →