Uermends LeedjesKonkoer bij de Waterratte

Print
Uermends LeedjesKonkoer bij de Waterratte

Wie wint het LeedjesKonkoer van Urmond? Afbeelding: ING Image

Urmond -

In Urmond wordt zaterdag 26 januari het ULK gehouden.

Wie heeft het beste carnavalsliedje van Urmond in 2019? Dat wordt zaterdag 26 januari bepaald in de Fanfarezaal. Vanaf 20.11 uur gaan dertien deelnemers met elkaar de strijd aan. De artiesten die meedoen aan de wedstrijd van CV de Waterratte zijn:

Neet te Sjnappe - Doot mit os mit De Bölkes & De Bök - Uermunds Blood Önger De Plak - Ich Loester waal Piselz - Mobiel oet estebleef A.P.K. - Zek ’t geine Duo Sjpas - Veer zeen van Uermend De hoolmenkes oet de hoolstraot - Ein pötje ouwehoore! Buurt Raadhuisstraat - Laeve N.P.K. - Danse mit vriendinne Kal Make - Koffie Redbull Cappucino Paracetamol 2 op 1 Riej en de jungskes - Os vasteloavesrepke CB Achter de Sjötting - Veer viere vasteloavend De Hofzengers - Hiej ben ich gebaore

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen