Serie ongelukken door sneeuwval in Limburg

Print
Serie ongelukken door sneeuwval in Limburg

Afbeelding: Nederweert24

Ospel / Leveroy / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Obbicht / Grevenbicht / Sittard / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Geleen / Laar / Tungelroy / Weert / Swartbroek / Altweerterheide / Nederweert / Graetheide / Windraak -

Verspreid over Limburg zijn woensdagmiddag meerdere ongelukken gebeurd.

Op de Hasseltsebaan (N276) in Sittard kwam even voor half drie een scooterrijder ten val. Twee toevallig passerende medewerkers van de Dienst Justitiële Inrichtingen hebben eerste hulp verleend. Het slachtoffer werd ter plekke in de ambulance nagekeken.

Berm

Rond drie uur kwam op de N266 bij Nederweert een auto in de berm terecht. Vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren, van de weg geraakt en in de schuin aflopende berm tot stilstand gekomen. De bestuurder kon op eigen kracht het voertuig verlaten en is door het ambulancepersoneel nagekeken.

Boom

Even na half vier kwam een auto met de zijkant tegen een boom tot stilstand op de Hoofstraat in Nederweert. De bestuurder verloor de macht over het stuur en gleed zo van de weg af. Ook hier kon de inzittende op eigen kracht de auto verlaten en raakte het slachtoffer niet gewond.

Sloot

Vrijwel tegelijkertijd reed een bestelbus een sloot in naast de A2 bij Weert. De bestuurder is waarschijnlijk door de gladheid van de weg geschoten en in de sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen.

Ook uit Middelaar kwam een melding van een ongeluk. Er is een traumahelikopter opgeroepen voor een ongeval met letsel.