Medewerkers Zuyderland Geleen en Heerlen lopen marathon voor overleden dochter collega

Print
Medewerkers Zuyderland Geleen en Heerlen lopen marathon voor overleden dochter collega

Afbeelding: iStock

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Medewerkers van het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard-Geleen en Heerlen lopen op zondag 7 april de marathon van Rotterdam voor Julie Hoofwijk en het goede doel.

Hoofwijk verongelukte in september 2018 toen ze op de fiets op twintigjarige leeftijd werd aangereden. Haar vader Ton is medewerker bij Zuyderland Medisch Centrum. Veertig collega’ en vrienden lopen de hele en de kwartmarathon in Rotterdam. Hiermee halen ze geld op voor de stichting SIDVO. De Stichting SIDVO ontwikkelt en verspreidt objectieve educatieprogramma’s over orgaandonatie, registratie en transplantatie voor jongeren en andere groepen.

De Stichting SIDVO ontwikkelt en verspreidt objectieve educatieprogramma’s over orgaandonatie, registratie en transplantatie voor jongeren en andere groepen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen