Buurt-Ton van Postcode Loterij gevallen in Born

Print
Buurt-Ton van Postcode Loterij gevallen in Born

Archiefbeeld van winnaars van de Postcode Loterij. Afbeelding: Roy Beusker Fotografie

Born -

Dertien deelnemers van de Postcode Loterij in Born zijn zaterdagavond in de prijzen gevallen. In de Geentstraat in Born viel de Buurt-Ton van 100.00 euro. Het bedrag wordt verdeeld onder de deelnemers.

De grootste winnaar uit de Geentstraat in Born mag 27.272 euro in ontvangst nemen, gevolgd door de nummer twee die 13.636 ontvangt. De bedragen zijn afhankelijk van het aantal meespelende loten.

De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode.

Nieuwjaarsdag vielen ook al diverse plaatsen in Limburg in de prijzen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen