Sint Odiliënberg krijgt een repair café

Print
Sint Odiliënberg krijgt een repair café

Weggooien is zonde. Gun uw spullen een tweede ronde Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Sint Odiliënberg -

De seniorenvereniging Sint Odiliënberg start met een repair café in de Roerparel aan de Schaapsweg 24 in het dorp. Bezoekers kunnen er met ingang van 28 februari elke laatste donderdag van de maand terecht, van 13.30 tot 16.00 uur.

Vaak blijken eenvoudige mankementen de werking van een apparaat te verstoren. Grote kans dat de vrijwilligers van het repair café het euvel kunnen verhelpen. Het repareren is helemaal gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Onderdelen moeten zelf aangeschaft worden, maar ook daarbij helpt het repair café. Kapotte spullen als huishoudelijke apparaten, huisraad of speelgoed kunnen aangeboden worden ter reparatie, mede om de afvalberg te verkleinen.

Als vrijwilliger aan de slag gaan in het repair café? Neem dan contact op met Piet van der Vorst, tel. 06-19855594 of stuur een mailtje naar voorzitter@seniorenberg.nl

De volgende repair cafés in de Roerparel zijn op donderdag 28 maart, donderdag 25 april, donderdag 23 mei en donderdag 27 juni.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen