Brunssums pand terecht dicht na vondst ruim 200 kilo hennep

Print
Brunssums pand terecht dicht na vondst ruim 200 kilo hennep

Afbeelding: Marco De Swart

Brunssum -

De burgemeester van Brunssum heeft in 2016 terecht een woning in Brunssum voor drie maanden gesloten. Dat staat in een recent gepubliceerde uitspraak van de Rechtbank Limburg.

In en bij de woning werd op 15 juli 2016 ruim 185 kilo aan wietplanten (met en zonder top) en 17,9 kilo aan geoogste toppen gevonden.

Zoontje

De bewoonster wilde sluiting van de woning met een spoedprocedure voorkomen. Ze wees op bijzondere omstandigheden. Een ziek minderjarig zoontje dat gebaat is bij een stabiele woonomgeving en de zorg voor haar moeder vanwege een suïcidale vader. Het beroep tegen de sluiting werd door de voorzieningenrechter afgewezen. De rechtbank Limburg stelt dat dit terecht was.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen