Derde editie Hokus Pokus Maria Hoop

Print
Derde editie Hokus Pokus Maria Hoop

Big Benny staat op Hokus Pokus. Afbeelding: Fanfare Sint Paulus

MariaHoop -

Fanfare Sint Paulus uit Maria Hoop houdt vrijdag 8 februari in Zaal De Annendaal vanaf 19.30 uur de derde editie van Hokus Pokus, een avond vol met ‘zeiver en zang’.

Op het programma staan buuttereedner Hub Stassen, jeugd-buuttekampioen Isa Meuwissen, Jan de Goochelaar, bandparodie De Vlaegelkes de playbackband, zangeres Anita Rosendorf met Limburgse en Duitstalige muziek, Big Benny en Karnavalsvereniging ’t Winterköningske.

Voor de pauze zijn net als vorig jaar alle plaatsen zitplaatsen en na de pauze wordt er een feestje gebouwd en worden achter in de zaal de zitplaatsen vervangen worden door statafels.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop à 11 euro en aan de kassa à 13 euro. De voorverkoop vindt plaats bij zaal De Annendaal (op vrijdag 1 februari 2019 van 20.00 tot 22.00 uur), Friture De Driesprong en bij Carolien Goertz (tel. 302316).

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →