Reuverse verkozen tot Leraar van het jaar 2019

Print
Reuverse verkozen tot Leraar van het jaar 2019

Lerares Anouk Huijs met haar prijs Afbeelding: De Limburger

Reuver - Anouk Huijs van Basisschool Natuurlijk uit Blerick is verkozen tot Leraar van het jaar 2019 in de categorie Primair Onderwijs. De 24-jarige lerares uit Reuver kreeg de prijs zaterdagmiddag in de Jaarbeurs in Utrecht overhandigd van Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs.

De vakjury koos voor Huijs, juffrouw van groep 2/3, vanwege haar enthousiaste manier van lesgeven en heldere toekomstvisie. Ze hoopt beginnende leerkrachten op positieve wijze te stimuleren in het onderwijs te blijven werken. Huijs is zelf aan haar tweede schooljaar als lerares bezig. 

,,Ik ben ontzettend trots op deze prijs’’, spreekt Huijs met een grote glimlach de zaal toe. ,,Het vak van leraar is het mooiste beroep ter wereld. Dat wil ik graag uitdragen, zodat meer mensen de stap naar het onderwijs durven maken. Die uitdaging wil ik samen met alle andere leerkrachten uitdragen.”
 

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee