Repair Café Susteren bij Veur Eederein

Print
Repair Café Susteren bij Veur Eederein

Veel dingen verdienen een tweede leven. Afbeelding: Stockfoto

Susteren -

Het Repair Café Susteren vindt elke eerste zaterdag van de maand plaats bij Veur Eederein van 13.00 tot 16.00 uur.

Bij het Repair Café Susteren kunnen inwoners van de gemeente met hun kapotte spullen langskomen om te kijken of ze te repareren zijn. Ook wil het Repair Café een ontmoetingsplek zijn waar mensen met elkaar in contact komen voor een praatje en een kop koffie. Ook kan er een boek worden geleend in de sociale bieb.

Repair Café Susteren heeft nog ruimte voor meer handige vrijwilligers uit de buurt, zoals bijvoorbeeld iemand die elektrische apparatuur kan repareren. Info : Babette van der Kleij 06-50453920.

Veur Eederein, Willibrordusstraat 4, Susteren (voormalig Expert Hoofwijk).

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen