Oud prinsen Heel geven feestje

Print
Oud prinsen Heel geven feestje

De oud-prinsen van Heel. Afbeelding: HAP

Heel -

De Haelder Aod Prinse houden hun traditionele HAP-nach, editie 2019, op vrijdag 22 februari. Café Oppe Linj wordt omgetoverd tot een echte theaterlocatie, onder het motto: Voordrachten vanaf het biljart.

Presentatoren TomTon presenteren de nieuwsshow ‘De Waereldj Sjteit Sjtil’. Zij ontvangen ook dit jaar weer speciale gasten uit de hele provincie. De geruchtenmachine werkt op volle toeren. Een vertolker van het Limburgse lied of ook van andere liedjes? Na alle mannelijke gasten, nu misschien eens een vrouwelijke gast? Uit Roermond, Sittard, Weert of toch uit Maastricht? De eigen dorpszanger, de Vlaamse troubadour en de HAP-dichter zijn van de partij.

Actualiteiten en roddels komen voorbij in de rubriek Hart van Heel. Muziek klinkt van een combo en van DJ Peter. Er wordt gezorgd voor zit- en staanplaatsen. Theater bij café Oppe Linj gaat 22 februari open om 20.00 uur. Het programma begint om 20.30 uur en is rond de klok van 23.00 uur afgelopen.

Vanaf 28 januari zijn kaarten te bestellen bij DA-drogist Henckens of café Oppe Linj aan de Dorpsstraat te Heel voor 5 euro.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen